Винен фест - ЗИМА СРЕД ВИНАТА - ИЗНЕНАДИ ПОД ЕЛХАТА

130,00 лв.
И тази година празнувахме различните сезони в Сакар с фестивалите 4 х 4, доказвайки, че Сакар е красив и гостоприемен целогодишно, а за хубавото сакарско вино сезони няма.
След артистичната "Пролет сред лозята" в изба Коларово, магнетичното и романтично "Лято над нещата" в Заара Естейт и пъстро оцветената с цветовете на узряло грозде "Есен на звездата" в Малката Звезда, е ред да завършим още по-празнично фестивалната година със "Зима сред вината" в Росалеа.
 
Датата на четвъртия фестивал за 2023 година е 9-ти декември (събота) от 13 ч.,. Винарите от Wines of Sakar ви канят на “ЗИМА СРЕД ВИНАТА - ИЗНЕНАДИ ПОД ЕЛХАТА”, а домакини на зимния фест ще бъдат винарните Росалеа и Бисанте.
За втора поредна година вдъхновихте винарните в Сакар да направят ритуално младo вино, заложено по време на есенния фестивал и с което ще ви посрещнат за Добре Дошли на Зимния фест.
 
На винения бар ще ви очакват вината на 9-те винарски изби, а ароматът на вкусна храна ще ви приканва да излезнете на въздух и да се подкрепите, защото ви очаква много смях с комика Георги Кючуков, а вечерта - и танци с изпълнителката от Гласът на България Гергина Пейкова.

Запазена марка на сакарските фестивали е майсторският клас, а този път ще бъде на тема традиционни български сирена, воден от майстора на зеленото сирене Цветан Димитров от село Черни Вит.
 
Празничната украса и настроение ще е навсякъде около нас, а за да ни завладее още повече вълшебството на Коледа, ще запалим заедно отвъд коледното дръвче привечер и ще разиграем томболата с подаръците-изненади. Подаръци ще има за всички от сърце, а късметлиите в томболата ще грабнат специалните подаръците под него.
 
Очаква ни DJ парти край елхата, наздравици със сакарски вина и празнични пожелания.

Нашият мини Коледен базар ще бъде отворен почти през целия ден, а вкусните деликатеси на него могат добре да акомпанират празника край Коледото дърво.
 
ЦЕНА на събитието: 130 лв. на човек
 
Срещу билета на входа ще получите талони, които включват:
 
  • Дегустация на вина от 9 винарски изби от Сакар: Росалеа, Винарна Братанов, Вила Басареа, Заара естейт, Иво Върбанов, Изба Коларово, Малката Звезда, Тера Тангра.
  • Вкусен обяд, приготвен на място.
  • Смях от сърце с комика Георги Кючуков
  • Участие в Коледната томбола
  • Час музикална наслада с песните на Гергина Пейкова
  • Щур купон край елхата
  • Мастър клас на тема традиционни български сирена, воден от майстора на зеленото сирене Цветан Димитров от село Черни Вит.
 
Молим тези от Вас, които са на Коледен пост или вегетарианци, да го отбележат при заявка на билета в полето "ЗАБЕЛЕЖКИ".
 
Телефон за резервации на билети и повече информация:

0889611797 или на winesofsakar@gmail.com
 
Билети може да закупите и на предстоящите винени събития от щандовете на винарските изби от Сакар : Дефиле на младото вино в Пловдив или на DiVino.Taste 2023 в София
 
Локация: Винарска изба Росалеа, ул. Кольо Фичето 4A, 6450 Харманли https://goo.gl/maps/nvK2h6d5xDEMsFyx6

Тайна селекция от Сакар

Нещо ново, нещо старо, нещо различно

Виж тук