БИЛЕТ: Лято над нещата: "Бохемска рапсодия" - винен фест Южен Сакар 4х4

  • Марка: Zaara estate
230,00 лв.
Сакар не е обикновена планина.
Виното, което се ражда тук, не е обикновено вино. А събитията, които го празнуват, не са обикновени събития.
Ще го докажем и това лято, когато ще превърнем лозята на Zaara Estate в "Бохемска рапсодия", съчетала най-красивото, на което е способен човека, с шедьоврите на сакарската природа. Като в изумителна мелодия, като в ювелирна дантела ще преплетем фините нишки на виното, храната, изтънчената атмосфера в бохо стил и, разбира се, музиката в съвършената композиция.
В една нощ – химн на любовта към живота.
На изящната, великолепно украсена дълга маса, осветена от празнични светлинки, ще отпиваме винена благодат от деветте брилянтни винарни, обединени в Wines of Sakar, ще се срещнем с творците зад виното и ще усетим дългия, разкошен послевкус на техните истории. Ще се наслаждаваме на храна, доведена до изкуство от Шеф Иванка Петкова и творческия ѝ екип и въплътена в 4-степенно меню-шедьовър. Ще танцуваме под музиката на Mary Boys Bend. И неусетно, докато изумителните цветове на сакарския залез изтриват от мислите ни всичко, което някога ни е тежало, докато нощта загръща раменете ни като одеяло, изтъкано от щастие, докато сетивата ни пеят, а душите ни празнуват, ще разберем, че сме там, където винаги е трябвало да бъдем. Ще срещнем онези, които винаги е трябвало да срещнем.
И в рапсодията на тази нощ, в която нищо не може да се добави и нищо не може да се отнеме, ще открием неописуемата лекота на бохемския дух.
Духът на Сакар.
Елате да го изживеем заедно.
Екстериор и дрескод: Boho
 
Билетът включва:
 
  •  Дегустация на отбрани вина от всички 9 изби от Wines of Sakar: Росалеа, Винарна Братанов, Вила Басареа, Заара Естейт, Ivo Varbanov Wines, Изба Коларово, Малката Звезда, Тера Тангра, Винарна Бисанте
  •  Винена вечеря под звездите с 4-степенно гурме меню, приготвено от чисти сакарски продукти от Шеф Иванка Петкова.
  • Концерт на Mary Boys Band и винено DJ парти.
  •  Транспорт от и до всички места за настаняване.
  •  Специален подарък от сакарските винарни.
  • Цена на билета: 230 лв/човек
  • Молим тези от Вас, които са вегетарианци, да го отбележат при заявка на билета.