Лешников тахан - 300 гр.

  • Марка: Атанас и фамилия
13,00 лв.

Лешниковият тахан в комбинация с мед надминава по вкусови качества дори течния шоколад. Това е любимият тахан на децата, чиито родители търсят здравословен заместител на вредните захарни десерти.

 

Освен неустоим вкус и сладък аромат, част от полезните вещества в лешниците спомагат за поддържането на кондиция и добра мозъчна активност. Съдържанието на фолиева киселина прави този вид тахан особено важен в борбата срещу анемията, а пониженото съдържа-ние на въглехидрати - част от много хранителни режими. 

 

Безспорно този вид тахан е любим на всеки.

 

Бърза рецепта: „Полезен шоколад“ – 5 с.л. лешников тахан, 1с.л. лъжица мед и щипка какао или брашно от рожков. Разбъркайте добре. Този микс успешно може напълно да замести любовта ви към шоколада. Лешниковия тахан е идеален за смутита, протеинови миксове, вложен в десерти.

 

Всички продукти от семейната таханджийница „Атанас и фамилия“ се приготвят от сушени (сурови) ядки и семена, а фината им кремообразна текстура е резултат от т. нар. „двойно смилане“ между воденични камъни, за да се запази ниската температура на триене и по време на този процес от технологичната обработка. По този начин се стремим всички полезни вещества да останат вътре в нашите продукти.

 

Срок на годност:  Утаяването на тахана не трябва да ви притеснява. Мазнината е естествен защитник от кислород и бактерии, които биха го развалили. Ето защо и годността е 1 година, въпреки че на опаковката е упоменато да се консумира до 30 дни след отваряне. Преди употреба просто разбъркайте добре.

Подобни продукти